sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Pientä pintaraapaisua kädentaitomessuiltaPääsin kuin pääsinkin perjantaina iltapäivällä piipahtamaan Tampereen kädentaitomessuille. Kiertelin ihastelemassa osastoja parin tunnin ajan ja jokainen messuilla käynythän tietää, että se on aika lyhyt aika. Hyvin ehdin silti tehdä ihan kelpo pintaraapaisun, muutaman täsmäiskun ja lähes seota kaikesta inspiraation määrästä.

Senhän tietää, kuinka siinä käy, kun kaltaiseni ihminen pääsee tuollaisen inspiraatio- ja lankatulvan keskelle. Sitähän siis todellakin sekoaa. Jopa siinä määrin, että lähestulkoon unohdin ottaa valokuvia. Nekin, joita otin, eivät todellakaan täytä hyvän valokuvan tunnusmerkkejä, eivät sitten alkuunkaan. Onneksi seuranani oli tytär, tällä kertaa tyttäristä vanhempi, selvästi äitiään kovahermoisempi. Joten nämä kuvat ovat suurimmalta osin hänen kamerastaan. Kiitos näistä, prinsessani.
Lopullinen sekoaminen taisi tällä kertaa tapahtua Taito Pirkanmaan osastolla. Siellä oli esillä toinen toistaan ihanimpia lapasia ja sukkia. Ihanuuksia oli katossa roikkumassa ja hyllyjen päälle aseteltuina. Eihän sitä tiennyt, mihin olisi katseensa suunnannut. Tuhrasin kallista aikaani osastolla vatvomalla ikuisuuden, minkä ohjekirjasen ostaisin. Lopulta mukaan lähti Sukka 2 -ohjekuvasto, kohtuuttoman pitkän harkinnan jälkeen.
Lanka- ja neulejuttujen lisäksi tutkailimme askartelutarjontaa, tytär on askarteluihmisiä. Se tuli selväksi, että helmistä tehdyt tähdet ja kaikenlaiset himmelit ovat nyt  Se Juttu. Himmelit jätimme rauhaan, mutta tähtiä askarrellaan meilläkin lähitulevaisuudessa, sen verran hamstrasimme tarvikkeita messuilta. 
Lankaihanuuksia olisi tietysti ollut tarjolla vaikka kuinka paljon, mutta omaksikin yllätyksekseni ostin vain pari uunituoretta Koski Kaupunkilankaa. Esimerkiksi Isagerin langoista ja monista käsinvärjätyistä ihanuuksista olen haaveillut jo pitkään, mutta niitä ostoksia vatvon rauhassa myöhemmin oikein ajan kanssa. Titityyn osastolla oli (ihanien lankojen lisäksi) söpöt tonttulapaset, vai mitäs tykkäätte?
I spent couple of hours at Finnish craft & design fair in Tampere last Friday. I was much too excited so I totally forgot to take photos. At least decent photos. So many beautiful socks, mittens, colors, patterns and everything! So much inspiration! Thankfully, my elder daughter was there with me and took photos.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti