torstai 18. tammikuuta 2018

Hiding butterflies -sukatTässäpä nämä piilottelevat perhoset nyt ovat. Malli oli helppo ja kiva neuloa. Värimaailma ei ehkä ole ihan omintani, mutta voihan sitä joskus niin sanotusti hypätä mukavuusalueen ulkopuolelle tässäkin suhteessa. Lankana on Kaupunkilanka Koski eli itselleni ihan uusi tuttavuus. Ostin langan Tampereen kädentaitomessuilta ja ihan mukavaa neulottavaa se oli. Toinen samanmoinen lanka, vaikkakin erivärinen, odottelee vielä varastossa kohdalle osuvaa sopivaa mallia. 
Jostain syystä tein varren reunan ja kantapään sinisellä Jannella. Aluksi se tuntui suorastaan loistavalta keksinnöltä, mutta loppupeleissä ei niinkään. Mutta tehty, mikä tehty, enpä ruvennut purkamaankaan.
Hiding butterflies -sukkien ohje löytyy täältä. Jostain syystä palaan nyt jatkuvasti Niina Laitisen malleihin. Ihmekös tuo, nehän ovat ihania ja vaihtoehtoja riittää. On kirjoneuletta, pitsiä ja kohokuviota. 
Nyt puikoilla on tämmöiset, näistä lisää myöhemmin.

Yarn: Kaupunkilanka Koski and Gjestal Janne (blue)

Lovely pattern, nice yarn. Maybe not my favorite color but it will do. I am not completely happy with my decision to use blue as well.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti