maanantai 23. huhtikuuta 2018

Kevättä puserossaTämä pusero pysytteli puikoilla vuoden verran, ilman sen kummempaa syytä. Lang Yarns Ella -langan ostin viime keväänä Ystävänmyynnistä aikalailla hetken mielijohteesta. Häilyin hetken beigen ja tämän keväisen heleän värin välillä, mutta päädyin lopulta siis tähän lilanvaaleanpunaiseen, osittain kanssashoppailijoiden yllyttämänä. Ohje löytyi Suuri Käsityö -lehdestä 4/2017.
Lanka on aika erikoinen, paksuus vaihtelee paljon, on paikoin todella ohutta. Neulon harvoin mitään mistään tällaisista erikoisuuksista, mutta ihan kivan näköistä pintaa tästä syntyi. Välttelen myös saumojen ompelua, mutta tässäpä jouduin siihenkin hommaan. Sain kuin sainkin puseron kasaan, mutta eihän ne saumat kovin läheistä tarkastelua kestä. Eikä epätasainen lanka nyt ainakaan helpottanut asiaa.
Jos meni vuosi puseron neulomiseen, niin ei sen kuvaaminenkaan ihan ongelmitta sujunut. Enpä ehtinyt kuvaushommiin niinä parina päivänä, kun olisi ollut ihana sää, vaan valitsin vähän viileämmän ja ennen kaikkea tuulisemman päivän. Halusin välttämättä ottaa kuvat kuitenkin ulkona, jotta väri pääsisi kivasti oikeuksiinsa. Tekele oli lentää pitkin pihoja, joten näissä kuvissa on hiukan omintakeiset asetelmat.
Lopuksi vielä tämän hetkinen taisteluparini, kesäpaita Blend Bamboosta. Monenlaisia mutkia on yllättäin ollut matkassa. Lähipäivinä selviää, tuleeko tästä mytystä kiva lisä vaatekaappiin, vai jotain ihan muuta.
The pink pullover was on my needles almost for a year. Without any particular reason.
Lang Yarns Ella is quite interesting yarn with variable structure.
Photoshooting can be challenging on a windy day. That`s why you can see the pullover in most peculiar arragements.

Yarn: Lang Yarns Ella 
Pattern: You can find the pattern here 


                                      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti