tiistai 7. helmikuuta 2017

Stonehenge -villatakki ja lisää keltaista


Vaatekaappini kaipasi ehdottomasti pitkähköä ja ohuehkoa villatakkia. Sellaista, joka mahtuisi kivasti talvitakin alle. Syksyllä oli Dropsin merinolangat tarjouksessa, joten kipin kapin lankakauppaan. Sieltä valikoitui mukaan Cotton merinoa harmaana ja keltaisena. Harkitsin kyllä keltaisen tilalle jotain punertavaa ja lilaakin, mutta jostain syystä nyt tunnen selittämätöntä vetoa keltaiseen. 
Lanka oli uusi tuttavuus, mutta tykkäsin. Vastasi tämänkertaisia tarpeitani. Villatakista tuli sopivan kevyt, pehmoinen ja ohuehko. Ohjekin on niin ikään Dropsin, Stonehenge nimeltään. Enkä malttanut pysyä täysin ohjeessa, vaan laitoin keltaiset osat alareunaan. Alunperinhän toinen väri on hartioilla. Mikä parasta, villatakki neulotaan ylhäältä alas ilman saumoja. Saumojen ompelua välttelen lähes viimeiseen asti, muutama saumoja vaille valmis tekele on odotellut jo hyvän tovin inspiraatiota.
Villatakki valmistui ennen joulua, siksi maisema on vielä lumeton. Todella kylmä kyllä oli, onneksi mallini ei ollut sääoloista moksiskaan.

Stonehenge cardigan by Drops. Yellow again. I have never used this yarn (Drops cotton merino) before, but I like it. It is soft and comfortable.

3 kommenttia:

 1. Oih, tämä on upea ��
  Minkä mittaiset pätkät sinulla on tuota keltaista noissa hihoissa ja alareunassa?
  Löysin blogisi ihan vahingossa ja onneksi löysin����
  Ihanaa kevään alkua♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, toivottavasti piipahdat täällä jatkossakin! Keltaiset osat ovat suunnilleen 14 cm sekä hihoissa että reunassa.


   Poista
 2. Voih, eipä ne minun laittamat sydänsilmähymiöt tullutkaan tuohon viestiin :(

  VastaaPoista