tiistai 7. maaliskuuta 2017

Kevättuulia
Kun pari viikkoa sitten nähtiin ensimmäiset aurinkoiset päivät, oli heti pakko virkata jotain kotiin keväisissä pastellisävyissä. Ei ollut tarkoitus, sillä olin ajatellut pitää sisustuksen tänä keväänä maltillisen harmaa-valkosävyisenä tai jotain sinnepäin. Mutta niinpä se pastellihullaannus iski heti ensimmäisten auringonsäteiden myötä.
Varastoista löytyi Ricon cotton softia sopivan hempeissä väreissä. Tein lasinalusia Hanna Min ohjeella ja pari Mangolia mandalaa. Oli hauskaa vaihteeksi virkata jotain nopeatekoista ja värikästä. Lasinalusia voisi myöhemmin tehdä niitä harmaita tai valkoisiakin.


Tällaisia tekeleitä syntyi pahimpaan pastellinälkään. Monivärisessä mandalassa on cotton softin lisäksi kaikenlaisia suunnilleen samanpaksuisia langanjämiä. Sittemmin suurin kevätfiilis katosi muutamaksi viikoksi jonnekin loskaan, lumeen, pakkaseen ja harmauteen, mutta nythän se aurinko näyttää vähitellen palailevan maisemiin, joten eiköhän pian päästä nauttimaan ihan kunnon keväästäkin.
Taustalla näkyvät onnettoman näköiset pelargoniat talvehtivat olohuoneen ikkunalla ja siirsin ne valoisammalle keittiön ikkunalle elvytettäväksi. Saa nähdä, elpyvätkö.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti