sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Väripläjäys



Tässä viime viikonloppuna lupailemani väripläjäys. Vähän pitempään meni kuin kaavailemani muutama päivä, että sain nämä riemunkirjavat sukat ikuistettua. Kiireinen arki kaikkine yllätyskäänteineen vei kaiken ajan ja huomion, ei oikein joutanut sukkien ja kameran kanssa kuljeskelemaan. Viikkoon kuului mm. yllätysvisiitti hammaslääkäriin sekä haljennus vessanpytty ja siitä seurannut vedenpaisumus.


Takaisin päivän pääaiheeseen. Kaikkien harmaiden ja pastellien jälkeen kaipasin jotain väriä puikoille. Harmaat ja pastellit ovat ihan lemppareitani, mutta silti. Lankana näissäkin Gjestal Maija ja malli on oma kehitelmä. Nämä sukat otan omaan käyttöön niiden päivien varalle, jolloin on väriterapian tarvetta.

Valmiina odottelee myös Wind down -pusero ja Lempi -pipo, kunhan ehdin taas kameran kanssa huseeraamaan. Ehkä pian myös syyssävyiset Norski -lapaset.




Bright colors on my needles for a change. These socks I made for myself in case I need some color therapy someday. Yarn: Gjestal Maija Pattern: My own

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti